EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > FastMail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

FastMail Forum All posts relating to FastMail.FM should go here: suggestions, comments, requests for help, complaints, technical issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 20 Nov 2018, 05:40 AM   #1
Terry
The "e" in e-mail
 
Join Date: Jul 2002
Location: VK4
Posts: 2,611
Cant Access Spam Protection

I have to F/m accounts and cant access the spam protection folder it does not load.

Does anyone else have this problem ?
Terry is offline   Reply With Quote

Old 20 Nov 2018, 06:02 AM   #2
somdcomputerguy
Cornerstone of the Community
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rupert, WV
Posts: 578
I check my spam folder usually at least 3 or 4 times a day, and the last time I was able to successfully check it was about 5 minutes ago with todays prior check or two also successful.

- Bruce
somdcomputerguy is offline   Reply With Quote
Old 20 Nov 2018, 06:19 AM   #3
Terry
The "e" in e-mail
 
Join Date: Jul 2002
Location: VK4
Posts: 2,611
Thank you, it was my spam settings, when I clicked it nothing would load but now it seems back to normal....perhaps Rob was fiddling with the server.
Terry is offline   Reply With Quote
Old 20 Nov 2018, 06:27 AM   #4
somdcomputerguy
Cornerstone of the Community
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rupert, WV
Posts: 578
I was a bit confused about the reference to the 'spam protection folder' in the thread and 'spam protection' in the thread title, but I'm glad it's all working for you now.

- Bruce
somdcomputerguy is offline   Reply With Quote
Old 20 Nov 2018, 07:50 AM   #5
Terry
The "e" in e-mail
 
Join Date: Jul 2002
Location: VK4
Posts: 2,611
It was the in settings and the spam protection folder...that is what its called, its were you can adjust your spam threshold settings, at the time mine would not load in either mailbox.

My actual spam folder is working correctly.

The rest of my settings were working ok on both accounts.....its all so strange.

Last edited by Terry : 20 Nov 2018 at 03:52 PM.
Terry is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 03:39 PM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy