EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > FastMail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

FastMail Forum All posts relating to FastMail.FM should go here: suggestions, comments, requests for help, complaints, technical issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 12 Jun 2020, 10:57 PM   #16
ewal
Master of the @
 
Join Date: Apr 2002
Location: London, UK
Posts: 1,327
Quote:
Originally Posted by hadaso View Post
This doesn't happen to me. It might be browser dependent, so I guess it should be reported with the details of the browser used.


I also tried it on the phone (Samsung Galaxy) and there the whole address is editable, but if I change the domain I get an error message when I try to send saying that the domain must match the domain in the identity.
Thanks hadaso, let me play around with different browsers/apps and see if things are different. If I still have an issue I will raise a ticket. Meantime hope life is good. Ed
ewal is offline   Reply With Quote
Old 11 Jul 2020, 09:11 AM   #17
Grhm
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Posts: 198
Quote:
Originally Posted by ewal View Post
This is not working for me properly.
I've never experienced that - it works fine for me - but I've noticed a slight change in behaviour recently. I was wondering if Fastmail have changed something to address the problem you describe. Is it still happening?
Grhm is offline   Reply With Quote
Old 11 Jul 2020, 05:05 PM   #18
ewal
Master of the @
 
Join Date: Apr 2002
Location: London, UK
Posts: 1,327
Quote:
Originally Posted by Grhm View Post
I've never experienced that - it works fine for me - but I've noticed a slight change in behaviour recently. I was wondering if Fastmail have changed something to address the problem you describe. Is it still happening?
Hi Grhm (graham?)

Still the same issue. I tried using the web inteface in both Chrome and Edge. The subdomain.domain.tld part is not directly editable - instead if I click on that field it gets pushed to the right and opens up an empty field allowing me to add anything. So effectively I get a nested subdomain in the form of [email protected]

Interestingly when I reply using a dedicated Fastmail app (Android in my case) I can edit the subdomain part but when I 'send' I get a pop up with following:

Quote:
Send Failed!
This email address is invalid (......)
Ed
ewal is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 07:41 PM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy