EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > Google Gmail Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

Google Gmail Forum Discussions related to Google's Gmail service should go here: suggestions, tips, comments, requests for help, tech issues etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 16 Jun 2019, 12:57 AM   #1
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,635
Can't type in message

I have two gmail accts as Google permits. One works perfect the other does in all ways but one When i try to type a message to send, the address and subject types. normal but when I try to type message i hit keys but no letters are typed. Any help much appreciated
sheprd is offline   Reply With Quote

Old 16 Jun 2019, 07:39 AM   #2
Berenburger
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Netherlands
Posts: 2,514
Quote:
Originally Posted by sheprd View Post
I have two gmail accts as Google permits. One works perfect the other does in all ways but one When i try to type a message to send, the address and subject types. normal but when I try to type message i hit keys but no letters are typed. Any help much appreciated
Looks if the compose windows is not in active state on your desktop. Click on/in it with your mouse and try typing again.
Berenburger is offline   Reply With Quote
Old 16 Jun 2019, 08:22 AM   #3
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,635
Thanks Berenburger for your response. Tried your suggestion to no avail. I tried another PC and and Key Board still doesn't print message Will print address and Subject but no message. Never experienced this problem before. Any more suggestions much appreciated.note have found it works in PLAIN TEXT MODE

Last edited by sheprd : 16 Jun 2019 at 10:03 AM.
sheprd is offline   Reply With Quote
Old 16 Jun 2019, 10:07 AM   #4
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,635
Hey Berenburger I found it works in PLAIN MODE but not in other mode
sheprd is offline   Reply With Quote
Old 16 Jun 2019, 09:26 PM   #5
Berenburger
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Netherlands
Posts: 2,514
Glad it works now.
FMI: Are you using Gmail in a browser? What browser are you using?
Berenburger is offline   Reply With Quote
Old 16 Jun 2019, 10:24 PM   #6
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,635
Using Firefox and Opera Browsers
sheprd is offline   Reply With Quote
Old 16 Jun 2019, 11:59 PM   #7
Berenburger
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2004
Location: The Netherlands
Posts: 2,514
Quote:
Originally Posted by sheprd View Post
Using Firefox and Opera Browsers
OK, all two same behaviour?
Berenburger is offline   Reply With Quote
Old 17 Jun 2019, 12:14 AM   #8
sheprd
The "e" in e-mail
 
Join Date: Sep 2001
Location: VA, USA
Posts: 2,635
No one acct works normal other acct will only type in PLAIN TEXT mode but don't matter because I am deleting that one. Don't need two accts anyway
sheprd is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 05:06 AM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy