EmailDiscussions.com  

Go Back   EmailDiscussions.com > Email Service Provider-specific Forums > Runbox Forum
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Stay in touch wirelessly

Runbox Forum Everything related to Runbox should go here: suggestions, comments, complaints, questions, technical issues, etc.

Reply
 
Thread Tools
Old 31 Jul 2014, 09:00 PM   #1
GERGE
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 6
Delete filter problem

I had an old blog, its address is constantly getting spam so I put a delete filter. But is does not work:

http://cl.ly/image/0C313t0D360r/Scre...2014.58.34.png

Did I do anything wrong here?
GERGE is offline   Reply With Quote

Old 31 Jul 2014, 09:20 PM   #2
FredOnline
The "e" in e-mail
 
Join Date: Apr 2011
Location: Manchester UK
Posts: 2,470
You are requiring to delete any e-mail sent to that particular mek.com e-mail address?

If that e-mail address is spelt correctly, and the spam you are receiving contains that mek.com e-mail address in the TO field, that should work.

Suggest you raise a support ticket directly with Runbox.
FredOnline is offline   Reply With Quote
Old 1 Aug 2014, 03:59 AM   #3
somdcomputerguy
Cornerstone of the Community
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rupert, WV
Posts: 732
Is there a 'final answer' apply type button in the RunBox webmail UI that one must depress after adding a filter or filters? The email service I use has this requirement. I don't use RunBox, so I don't know for sure..

- Bruce
somdcomputerguy is offline   Reply With Quote
Old 1 Aug 2014, 04:06 AM   #4
FredOnline
The "e" in e-mail
 
Join Date: Apr 2011
Location: Manchester UK
Posts: 2,470
There's a "Save settings" button directly beneath the new filter.

That saves any amendments to existing or adding a new filter - not hard to miss.
FredOnline is offline   Reply With Quote
Old 1 Aug 2014, 06:24 AM   #5
somdcomputerguy
Cornerstone of the Community
 
Join Date: Jun 2004
Location: Rupert, WV
Posts: 732
Quote:
Originally Posted by FredOnline View Post
- not hard to miss.
In Fastmail, neither is the 'Apply All Changes' button or the red banner at the top that mentions it, but..
somdcomputerguy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +9. The time now is 05:29 PM.

 

Copyright EmailDiscussions.com 1998-2013. All Rights Reserved. Privacy Policy